Nyttig info for deg som flytter inn

Velkommen til Borettslaget Sverres Gate 1 – 3!

På denne siden har vi samlet litt informasjon som kan være nyttig for deg som akkurat har eller skal flytte inn hos oss.

Som nyinnflyttet håper vi disse websidene kan være nyttige og gi deg kjapp oversikt over ting det er viktig eller lurt å vite. Hvis du ikke finner informasjon her kan du enten kontakte styret, spørre noen av de hyggelige naboene i oppgangen – eller se om det du lurer på besvares annetsteds på hjemmesidene våre.

Nyhetsbrev

Styret sender iblant ut informasjon til beboere og eiere via Epost. For å motta nyhetsbrevet melder du deg på på denne siden.

Iblant kommer det også informasjon på papir. Disse infoskrivene legges direkte i alles postkasser eller henges opp på oppslagstavlene ved utgangsdørene.

Nøkler

Den du overtar etter skal ha overlevert alle sine nøkler til deg. Du skal få elektroniske nøkkelbrikker til borettslagets dører. I noen leiligheter brukes disse også på leilighetsdørene. Hos andre brukes vanlige nøkler, og isåfall skal du ha fått disse også. I tillegg bør du ha fått med nøkkel til postkasse og sikringsskap, samt til den forrige eiers bod(er), dersom disse fortsatt er låst.

Når du har overtatt de elektroniske nøkkelbrikkene fra forrige eier, er det veldig viktig at du kontakter styret og får brikkene oppdatert. De registreres på navn, og dersom ditt navn ikke legges inn, vil de etterhvert kunne deaktiveres slik at du ikke kommer deg inn på området.

For å omregistrere nøkkelbrikkene, eller bestille flere/nye nøkler, les mer her.

Navn på dørklokke og postkasse

For å få navnet ditt på dørklokken kontakter du styret, som så oppdaterer navnelistene ved inngangene. Vi forsøker å gjøre dette iløpet av en dag eller to, slik at det ikke blir nødvendig for deg å klistre på egen navnelapp verken på selve dørklokken eller på de opphengte navnelappene.

For å få navnet ditt på postkassen bestiller du skilt hos posten.no. De er billige og fine, og kommer raskt frem.

I tillegg er det trivelig å vite hvem man bor sammen med. Lag derfor gjerne også en navnelapp til døren din. Her kan også navneskiltet fra posten enkelt brukes.

Husdyr?

Hvis du har med deg dyr bør du lese reglene for dyrehold i husordensreglene ekstra godt.

Dugnad

Hvert halvår arrangerer vi dugnad. Dette gjør vi både for å holde felleskostnadene nede, og for å få en anledning til å hilse på de andre hyggelige folkene som bor her. Informasjon om når disse gjennomføres kommer både på E-post og papir en tid i forkant. De som ikke har mulighet til å delta, betaler 250kr istedet.

Hvis du har lyst til å ta i et tak utenom dugnadene, enten med stell av planter og bed, maling, muring eller annet: Ta gjerne kontakt med styret!

Praktisk informasjon

Her på hjemmesidene finner du en egen oversikt over praktisk informasjon. Les gjerne gjennom. Har du spørsmål utover dette, kontakt gjerne styret.

Velkommen!

Vi ønsker deg velkommen til borettslaget, og håper du blir en god nabo!