Alt om nøkler

Hvis du trenger nye nøkler til noe her i borettslaget vårt, eller har problemer med de du har, kan du her lese hvordan du får hjelp.

Leilighetsnøkkel

nøkkelHvis du trenger ny, mekanisk nøkkel til leiligheten din, gjør du følgende:

1. Send en epost til styret på styret@hpandersen.no .  Oppgi ditt navn og din fødselsdato, samt hvilken leilighet du skal ha nøkkel til (og eventuelt antall nøkler du ønsker). NB! Oppgi også ID-nummeret som er stemplet på den nøkkelen du allerede har. Det kan feks være 4008rb 03.

2. Styret sender så en rekvisisjon til firmaet Sikkerhet & Design Sinsenveien 4 , som trykker opp en ny nøkkel til deg. Den blir klar i løpet av en dag eller tre.

3. Når nøkkelen er ferdig får styret beskjed, og sender beskjeden videre til deg. Da kan du gå innom R.Bergersen og betale og hente nøkkelen din der.

NB! Husk legitimasjon når du henter nøklene! De kan bare bestilles og hentes ut av den som står som andelseier av leiligheten eller en som gis fullmakt av denne.

Ny elektronisk nøkkelbrikke

nøkkelbrikker1. Send en epost til styret på styret@hpandersen.no Oppgi ditt navn , din fødselsdato, hva som er inngravert på brikken, samt hvilken leilighet du bor i (og eventuelt antall nøkkelbrikker du ønsker).

2. Styret sender så en rekvisisjon til firmaet Sikkerhet & Design Sinsenveien 4 , som produserer en ny nøkkelbrikke til deg. Den blir klar i løpet av en dag eller tre. Nøkkelen inneholder de tilgangsrettigheter som hører med din leilighet.

3. Når nøkkelbrikken er ferdig får styret beskjed, og sender beskjeden videre til deg. Da kan du gå innom Sikkerhet & Design og betale og hente nøkkelbrikken din der.

NB! Husk legitimasjon når du henter nøkkelbrikken! De kan bare bestilles og hentes ut av den som står som andelseier av leiligheten eller en som gis fullmakt av denne.

Reprogrammering av gammel nøkkelbrikke

Send mail til styre ,

Nøkkel til postkasse

Hvis du trenger en ekstra nøkkel til postkassen din kan dette ordnes hos sikkerhet & Design . Ta med den nøkkelen du allerede har, så sliper de en kopi.

Nøkkel til sikringsskap

Nøkkelen til sikringsskapene er en standardnøkkel som kan fåes kjøpt hos Sikkerhet & Design uten forhåndsbestilling eller rekvisisjon.

Nøkkel til sykkelbod

Følg beskrivelsen for leilighetsnøkler, men husk å oppgi at det er nøkkel til sykkelboden du ønsker. Også her trengs en rekvisisjon fra styret, og du må huske legitimasjon når du henter nøkkelen.

Nøkkel til kjøreport

Tidligere kunne leilighetsnøklene også brukes på kjøreporten i bakgården. Det kan de ikke lenger, og nøkler må lånes av styret. Se her for mer informasjon.

Spørsmål?

Skulle du ha spørsmål eller trenge hjelp, kontakt styret på epost styret@hpandersen.no.