Branntilløp i oppgang 3B

Oppmøtet på tirsdagens dugnad skjøt i været når brannvesenet rykket inn med to hele bataljoner, bestående av flere stigebiler, røykdykkere og utrykningsbiler. Med seg hadde de også politiet og ambulanser.

Det viste seg etter en stund å være en kokeplate som stod på, noe som hadde ført til at vifteskapet i en leilighet var blitt antent.

Ingen mennesker kom til skade, og de materielle skadene begrenser seg til opprinnelsesleiligheten, samt naboleiligheten der døren måtte brytes opp for å se etter brann. Også hunden som befant seg i leiligheten der branntilløpet fant sted har det etter forholdene bra.

Det ble påvist svakheter i både ventilasjonsanlegget og brannanlegget. Det sittende styret vil forsøke å dra i gang prosesser for å utbedre dette, men må uansett håpe på at styret som velges på generalforsamlingen om en uke følger opp arbeidet på best mulig måte.

Publisert i Nyheter