Oppdatert bodmerking

2013-04-10 18.58.17_1

Gammel adresselapp i midten og ny QR-etikett til venstre.

Alle boder i borettslaget er nå merket med en etikett som angir plassering og bodnummer. I tillegg har hver bod nå fått en egen QR-kode. QR-koden kan scannes av smarttelefoner, og vil da gi navn og telefonnummer til den registrerte eieren av boden.

Hvis du ikke har smarttelefon eller mangler en app som kan scanne QR-koder, kan du taste inn plassering og bodnummer her for å finne ut hvem som eier en bod:

Forbedret bodoversikt

Bodsituasjonen i borettslaget har vært og er fremdeles relativt uoversiktlig. Det ble ikke tildelt en bestemt bod til hver leilighet når borettslaget ble opprettet. Istedet fikk hver enkelt forsyne seg med hvilken som helst ledig bod. Dermed finnes heller ingen fullstendig oversikt over hvem som bruker hvilke boder, eller om alle leiligheter har fått tilgang på en bod, slik de skal.

Den nye merkingen er et tiltak for å bedre oversikten. Merkingen er knyttet til et system som forsøksvis holder oversikt over leiligheter, andelseiere og boder. I systemet blir boden knyttet opp mot den enkelte leilighet, og det blir enklere for borettslaget å holde oversikt også når andeler omsettes.

Dersom boden du bruker ikke gir treff i systemet, eller vi mangler telefonnummer, ber vi om at du sender styret informasjon om at det er din bod på styret@sverresgate.info. Takk for hjelpen! 🙂

 

Publisert i Nyheter