Vil du sitte i borettslagsstyret?

Hei alle sammen!

Ved vårens generalforsamling vil Arnt (leder) og Kine (styremedlem) gå av, etter lang og iherdig innsats for borettslaget.

Dermed er det behov for to nye styremedlemmer blant oss som bor her. Vi trenger også en lederkandidat.

Kunne du tenke deg å bidra?

Å sitte i styret er absolutt morsommere enn det kanskje høres ut som. Vi møtes cirka en gang i måneden, og tar opp aktuelle saker som angår borettslaget. Mellom møtene deler vi på praktiske oppgaver knyttet til driften av borettslaget. Når du sitter i styret får du et godt innblikk i hva som skjer i borettslaget, og god mulighet til å påvirke og gjøre det enda litt bedre å bo her i Sverres Gate 1 -3.

Det er ingen særlige krav til tidligere erfaring eller kompetanse, man lærer etterhvert som man arbeider. Styret får hjelp av en egen forvaltningskonsulent i OBOS, og det finnes også mange gode kurs i OBOS-systemet man kan delta på. Det er imidlertid bra om de som melder seg har anledning og engasjement til å følge opp vervet man tar på seg i den perioden man sitter.

Vi har ingen valgkomite i borettslaget som forbereder valget til generalforsamlingen. Det er derfor supert om de av dere som kunne tenke dere å stille gir beskjed til Eivind i styret på eivind@marienblogg.no, slik at vi vet hvordan vi ligger an før generalforsamlingen. Dersom du er usikker på om det å sitte i styret er noe for deg er det også bare å ta kontakt 🙂

Mvh
Styret v/ Eivind

Publisert i Informasjonsskriv